Porofessor App Ondersteuning

Ik heb lol gelanceerd maar Porofessor logt me niet in

• Speel je op Garena? Zo ja, Garena wordt niet ondersteund, sorry.
  • Heeft u één van de volgende software op uw pc geïnstalleerd : CryptoCSP, ViPNet CSP, ViPNet Local Signature Service ? Zo ja, uninstall ze a.u.b., aangezien ze de oorzaak van dit probleem kunnen zijn
  • Anders, verwijder Overwolf (zorg ervoor dat je Overwolf eerst sluit in de taakbalk naast de klok) en installeer Porofessor dan opnieuw vanaf https://porofessor.gg/nl/download
  • Als dit het probleem niet oplost, probeer dan lol volledig van je pc te verwijderen en het dan opnieuw te installeren. In sommige zeldzame gevallen zijn sommige van de lol-componenten die op de pc zijn geïnstalleerd verouderd en verhinderen ze de communicatie tussen de app en LoL